سراج منیر

والذین اوتوالعلم درجات
مشخصات بلاگ
پیوندها
چهارشنبه, ۵ فروردين ۱۳۹۴، ۰۷:۰۱ ب.ظ

لزوم شناخت صالحان

معرفی چهره های پاک و بصیر و سالم، یکی از وظایف مهم ما می باشد و یکی از شعائر الله است. «... وَمَن یُعَظِّمْ شَعَائِرَ اللَّهِ فَإِنَّهَا مِن تَقْوَى الْقُلُوبِ»
حضرت فاطمه الزهرا همسر مولی الموحدین امیرالمومنین و دختر معصومه آخرین پیام آور خدا ص
کرم و کرامت صدیقه طاهر سلام الله علیها
وقتی میخواهیم صدیقه طاهره را به عالمیان معرفی نماییم، باید چیزی را مطرح کنیم که برای همگان قابل فهم بوده و یقینا سرتعظیم و تکریم فرود آورند. بیایید و جمله ای از حضرت فاطمه را بنگرید و همین جمله را برای معرفی آن معصومه مکرمه ، در تعریف و تبلیغ خویش بکار برید. زهراء بتول، همچون همسر و پدر بزرگوارش ، خدمت به بینوایان و سائلین را از برنامه های عملی و حتمی زندگی خود قرارداده بود. آن سان که در سوره مبارکه انسان، این وصف آن خاندان کریم را اشاره میفرماید» « وَیُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَى حُبِّهِ مِسْکِینًا وَیَتِیمًا وَأَسِیرًا (8) إِنَّمَا نُطْعِمُکُمْ لِوَجْهِ اللَّهِ»
حضرت زهراء، نه تنها در عمل ، بل که در بیان و أدعیه و راز و نیاز خویش نیز با خداوند رءوف، دیگران را مقدم بر خود و خانواده خود می داشت و می فرمود: «الجار ثم الدار» (اول باید به دیگران و همسایگان پرداخت و سپس به خود و خانه و خانواده خویش) . این جمله و این عمل، برای هر انسانی قابل فهم است و چینین فردی را تعظیم و تکریم می نماید.
متاسفانه اکثریت انسان ها فقط به خود مشغولند و قول و فعلشان این است که «الدار ثم الدار ثم الدار ثم الدار ....» قلیلی نیز یافت می شوند که قائل و عامل به این مضمون هستد «الدار ثم الجار». اما کسانی که گفتار و کردارشان حاکی عمل به جمله «الجار ثم الدار» باشد، واقعا اندک می باشند و یقینا انسان هایی شریف و کریم و ایثارگرند.
آری زهراء بتول سلام الله علیها چنین انسانی بود و در تمام زندگی خویش، دیگران را بر خویشتن مقدم میفرمود و مظلومین و محرومین را یار و یاور بود و عمیقا می کوشید که جل و بی فکری و عدم تعقل را از افراد و جوامع بزداید.
-- برگرفته از کتاب استاد --

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">